Jogi, pénzügyi és üzleti angol felsőfokon

Cambridge

Cambridge

Jellegzetességei:

Magyarországon 2003 óta akkreditált, 12 helyszínen illetve számítógépen tehető le.

A Cambridge ESOL egynyelvű angol nyelvvizsgabizonyítványok az egész világon ismertek és elismertek, magas szintű angolnyelv-tudásról adnak számot. A bizonyítványt világszerte elfogadják számos egyetemen, munkaadói és oktatási intézeteknél.

Ha a vizsgázó jobb eredményt ér el, mint amilyen szintre jelentkezett, kiváló teljesítményéért 1 szinttel magasabb bizonyítványt kaphat. Ha rosszabbat, akkor egy szinttel gyengébbet kap.

Kiknek ajánlható?

Általános nyelvvizsga: azoknak, akik magas igényekkel rendelkeznek saját nyelvtudásukat illetően illetve külföldi elhelyezkedést, tanulást terveznek. A vizsga évente háromszor tehető le és a 4 alapkészséget méri.

Üzleti nyelvvizsga: nemzetközi környezetben forgolódó üzletembereknek ajánlható. Három szinten tehető le, honosítása ingyenes!

Jogi nyelvvizsga: nemzetközi viszonylatban tevékenykedő jogászoknak, ügyvédeknek, egyetemistáknak. További információ: jogi angol / ILEC.

Pénzügyi nyelvvizsga: nemzetközi szinten is tevékenykedő könyvvizsgálóknak, könyvelőknek és a pénzügy területén dolgozóknak. További információ: pénzügyi angol / ICFE.

Gyermekangol: olyan szülők gyermekeinek ajánlott, akik sokat utaznak és ezzel is szeretnék növelni a gyermek önbizalmát. Három szinten tehető le (Starters, Movers, Flyers) és a vizsga három részből áll (írott és hallott szöveg értése, beszédkészség).