KissEszter

Breuer-Kiss Eszter
ELTE-ÁJK megbízott egyetemi oktató, magántanár

Business English

A társalgási és levelezési gyakorlatoktól kezdve meetingeken és prezentációkon át a finanszírozás és banki ügyekig mindennel foglalkozunk, amivel az üzleti életben találkozhatsz.

A következő tanfolyam indul:
2023.07.01.

Szia, Breuer-Kiss Eszter vagyok

Az ELTE-ÁJT megbízott egyetemi oktatója, politikatudományi PhD aspiráns, okleveles EU szakértő, pénzügyi szolgáltatásközvetítő, grafológus, magántanár, fordító.

Tanulmányok

Nyelvtudás: angol, német, francia, orosz, szlovén

Miért tanulj velem?

Ismerem a piacot, így nyugodt szívvel tudom mondani, hogy azt a fajta tudást és anyagot, amivel én tudok neked segíteni, kevesen nyújtják a piacon. Talán 5-6 ember van rajtam kívül az országban, aki hozzám hasonló színvonalon tanít ezen a speciális területen.

20 éve egyetemi oktatóként (is) tevékenykedem. Magántanárként már több, mint 1500 tanítványnak segítettem egy boldogabb élet elérésében azzal, hogy tudást adtam a kezükbe. Tudást, amivel értékesebbek lettek a munkájukban.

Tanítványaim folyamatosan dicsérik az egyedi tanítási módszereimet, a részletekre való odafigyelésemet és az elkötelezettségemet a sikerük iránt.

A személyközpontú és barátságos oktatás híve vagyok. Kurzusaim online kerülnek megtartásra, élő videochat formájában. Egyéni oktatásra is van lehetőség, ezzel kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolatot.

Mit mondtak rólam?

Vélemények

BUSINESS ENGLISH

20 óra,  heti 1 alkalom, alkalmanként 2*45 perc
(péntekenként 9.00 – 10.30)

A kurzus egy tág témakört felölelő, átfogó ismereteket nyújtó képzés kifejezetten az üzleti/jogi szektorban dolgozó magyar szakemberek számára.

A kurzus leírása

A főbb témakörök magukban foglalják az üzleti levelezést, találkozók szervezését és lebonyolítását, prezentációk készítését, telefonos kommunikációt, üzleti etikettet, marketinget, finanszírozást, értékesítést, humán erőforrásokat, projektmenedzsmentet és még sok mást, mindezt angol nyelven.

A kurzus során gyakorlati esettanulmányokon és interaktív foglalkozásokon keresztül fejlesztheted az üzleti angol nyelvtudásod, hogy hatékonyabban kommunikálhass üzleti környezetben.

A kurzus ára:
59.900 Ft

Fizetési feltételek:
A kurzus ára Tárgyi adómentes, tehát 0% ÁFA-tartalmú.
Teljesítés banki utalással.
FONTOS! Kizárólag magánszemélyeket tudok kiszolgálni.

Van lehetőség a fix kurzusok mellett egyéni időpontokra: hozz magaddal még 2 embert és megbeszéljük a részleteket. Ehhez csak töltsd ki az oldal alján található Kapcsolati űrlapot!

Business English

Élő, online órák videóchaten (Messenger, Teams, Viber)

Jelentkezési határidő: 2023.06.19

Nap
Óra
Perc

múlva

Kurzus indulása: 2023.06.23

JELENTKEZÉS

A jelentkezést követően írásban felveszem veled a kapcsolatot a további részleteket illetően.