KissEszter

Breuer-Kiss Eszter
ELTE-ÁJK megbízott egyetemi oktató, magántanár

TOLES felkészítő

Segítek felkészülni a TOLES vizsgára. 5 eredeti TOLES Higher nyelvvizsgát oldunk meg közösen a kurzus során és közben aprólékosan átbeszélünk minden szükséges tudnivalót.

A következő tanfolyam indul:
2024.02.16.

Szia, Breuer-Kiss Eszter vagyok

Az ELTE-ÁJT megbízott egyetemi oktatója, politikatudományi PhD aspiráns, okleveles EU szakértő, pénzügyi szolgáltatásközvetítő, grafológus, magántanár, fordító.

Tanulmányok

Nyelvtudás: angol, német, francia, orosz, szlovén

Miért tanulj velem?

Ismerem a piacot, így nyugodt szívvel tudom mondani, hogy azt a fajta tudást és anyagot, amivel én tudok neked segíteni, kevesen nyújtják a piacon. Talán 5-6 ember van rajtam kívül az országban, aki hozzám hasonló színvonalon tanít ezen a speciális területen.

20 éve egyetemi oktatóként (is) tevékenykedem. Magántanárként már több, mint 1500 tanítványnak segítettem egy boldogabb élet elérésében azzal, hogy tudást adtam a kezükbe. Tudást, amivel értékesebbek lettek a munkájukban.

Tanítványaim folyamatosan dicsérik az egyedi tanítási módszereimet, a részletekre való odafigyelésemet és az elkötelezettségemet a sikerük iránt.

A személyközpontú és barátságos oktatás híve vagyok. Kurzusaim online kerülnek megtartásra, élő videochat formájában. Egyéni oktatásra is van lehetőség, ezzel kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolatot.

Mit mondtak rólam?

Vélemények

TOLES FELKÉSZÍTŐ

A kurzus 10 héten át heti egy 90 perces órából áll.

TOLES Foundation és Higher nyelvvizsga felkészítés eredeti tesztekkel.

Mi is az a TOLES nyelvvizsga?
A TOLES (Test of Legal English Skills) egy viszonylag új, nemzetközi nyelvvizsga, amely a jogi pályán mozgó, megalapozott szaknyelvi és általános angol nyelvi tudással rendelkezőknek ajánlott.
3 szinten méri a nyelvtudást: alapfokon (ez a Foundation), középfokon (Higher) és felsőfokon (Advanced).
Mire készít fel ez a kurzus?
A TOLES Higher vizsga letételére, amely a legfontosabb szakszókincs megértését és ismeretét méri B2 szinten, illetve azt, hogy a vizsgázó képes-e ezeket szakmai kontextusban, megfelelő módon alkalmazni.
A kurzus leírása
A 20 tanóra (összesen 10 alkalommal 2 tanóra) során EGYÜTT megoldunk 5, eredeti TOLES Foundation/Higher teljes nyelvvizsgát. Lefordítjuk és átbeszéljük a felmerülő kifejezéseket, amelyek érintik a szerződések szókincsét, a károkozásra vonatkozó kifejezéseket és jogintézményeket, megismerkedünk a társasági jog, az üzleti jog és a munkajog alapvető szókincsével és jogintézményeivel, kitérve az esetleges magyartól eltérő jelenségekre.
Mindezeket a témákat az adott szinthez igazítva, ámbár terjedelmesen és alaposan áttekintjük önálló anyagrészek formájában, házi feladatként, amelyet az órán átbeszélünk és javítunk.
 
Alaposan átbeszélünk minden alapinformációt, amely a vizsgán előforduló jogterületekhez kapcsolódik.

Van lehetőség a fix kurzusok mellett egyéni időpontokra: hozz magaddal még 2 embert és megbeszéljük a részleteket. Ehhez csak töltsd ki az oldal alján található Kapcsolati űrlapot!

TOLES Foundation és Higher

Élő, online órák videóchaten (Messenger, Teams, Viber)

Jelentkezési határidő: 2024.02.11

Nap
Óra
Perc

múlva

Foundation és Higher kurzusok indulása:
2024.02.16-tól, péntekenként

Foundation (20 óra) 
08:00 – 09:30
Ára: 79.900 Ft
 

Higher (30 óra)
09:30 – 11:30
Ára: 99.000 Ft

Fizetési feltételek:
A kurzus ára Tárgyi adómentes, tehát 0% ÁFA-tartalmú.
Teljesítés banki utalással.
FONTOS! Kizárólag magánszemélyeket tudok kiszolgálni.

JELENTKEZÉS

A jelentkezést követően írásban felveszem veled a kapcsolatot a további részleteket illetően.