KissEszter

Breuer-Kiss Eszter
ELTE-ÁJK megbízott egyetemi oktató, magántanár

Szerződések joga

A kurzus tökéletesen megalapozza a polgárjogi ügyekhez szükséges szókincset. Magabiztosan fogsz boldogulni minden, szerződésekkel kapcsolatos témában legyen az szerződés írása, értelmezése, részletek tárgyalása.

A következő tanfolyam indul:
2024.02.14.

Szia, Breuer-Kiss Eszter vagyok

Az ELTE-ÁJT megbízott egyetemi oktatója, politikatudományi PhD aspiráns, okleveles EU szakértő, pénzügyi szolgáltatásközvetítő, grafológus, magántanár, fordító.

Tanulmányok

Nyelvtudás: angol, német, francia, orosz, szlovén

Miért tanulj velem?

Ismerem a piacot, így nyugodt szívvel tudom mondani, hogy azt a fajta tudást és anyagot, amivel én tudok neked segíteni, kevesen nyújtják a piacon. Talán 5-6 ember van rajtam kívül az országban, aki hozzám hasonló színvonalon tanít ezen a speciális területen.

20 éve egyetemi oktatóként (is) tevékenykedem. Magántanárként már több, mint 1500 tanítványnak segítettem egy boldogabb élet elérésében azzal, hogy tudást adtam a kezükbe. Tudást, amivel értékesebbek lettek a munkájukban.

Tanítványaim folyamatosan dicsérik az egyedi tanítási módszereimet, a részletekre való odafigyelésemet és az elkötelezettségemet a sikerük iránt.

A személyközpontú és barátságos oktatás híve vagyok. Kurzusaim online kerülnek megtartásra, élő videochat formájában. Egyéni oktatásra is van lehetőség, ezzel kapcsolatban vedd fel velem a kapcsolatot.

Mit mondtak rólam?

Vélemények

SZERZŐDÉSEK JOGA

A kurzus 8 héten át tart, szerdánként, 16:30-tól – 18:00-ig.

Mindegy, hogy végzett jogász, ügyvéd, vagy joghallgató vagy: ez a kurzus segítséget nyújt abban, hogy magabiztosan írj és értelmezz szerződéseket angol nyelveken, vagy felismerd a fordítóprogramok hibáit.

Maximum létszám: 5 fő

A kurzus leírása

A „Szerződések joga” kurzus segítségével megszerezheted a szükséges nyelvi készségeket és tudást, hogy magabiztosan kommunikálj angolul a szerződésekkel kapcsolatos helyzetekben. Legyen szó üzleti tárgyalásokról, szerződéskötésről vagy jogi vitákról, ez a kurzus felkészít arra, hogy hatékonyan használd az angol nyelvet a szerződésekkel kapcsolatban.

Ezzel a tudással magasabb presztízsű ügyvédi irodákhoz is nagyobb sikerrel tudsz jelentkezni: e helyeken a felvételi feladat része az angol nyelvű szerződések értelmezése.

A kurzus felépítése:

  1. Szerződések általános felépítése. Leggyakrabban előforduló szerződéses kifejezések.
  2. A kötelem teljesítése. Nemteljesítés. Szerződésszegés. Jogorvoslati lehetőségek.
  3. Kártérítési formák. Szavatosság.
  4. A szerződés megerősítése és módosítása. Engedményezés, jogátruházás, tartozásátvállalás és
    szerződés átruházás.
  5. A szerződés megszüntetése.
  6. Szerződések fordítása, főbb egységek, tipikus fordulatok, kifejezések.

A kurzus ára:
63.900 Ft

Fizetési feltételek:
A kurzus ára Tárgyi adómentes, tehát 0% ÁFA-tartalmú.
Teljesítés banki utalással.
FONTOS! Kizárólag magánszemélyeket tudok kiszolgálni.

Van lehetőség a fix kurzusok mellett egyéni időpontokra: hozz magaddal még 2 embert és megbeszéljük a részleteket. Ehhez csak töltsd ki az oldal alján található Kapcsolati űrlapot!

Szerződések joga

Élő, online órák videóchaten (Messenger, Teams, Viber)

Jelentkezési határidő: 2024.02.11

Nap
Óra
Perc

múlva

Kurzus indulása: 2024.02.14
16:30 - 18:00

JELENTKEZÉS

A jelentkezést követően írásban felveszem veled a kapcsolatot a további részleteket illetően.